Aircondition Service

Sveder du på køreturen? Så er det måske fordi din bils aircondition- og klimaanlæg ikke virker, som det skal. 

Hos Det Lille Værksted tilbyder jeg aircondition service, så du er sikret et godt indeklima og en frisk, behagelig temperatur. En aircondition kræver jævnligt service og eftersyn, hvis den skal fungere optimalt.

Giver du anlægget et regelmæssigt eftersyn hos Det Lille Værksted, er du sikret optimal holdbarhed og køleeffekt.

Prisen for et aircondition eftersyn er 450 kr. plus evt. forbrug af kølemiddel.

Spar penge ved hjælp af aircondition service

Det betaler sig at holde sit klimaanlæg ved lige. Det vil koste penge i starten, men man kan se det som en investering, der gør, at man slipper for andre unødvendige reparationsomkostninger, som forårsages af bilens indeklima. 

Jeg har både erfaring med rensning af anlægget, tjek af sugetryk, indblæsningstemperatur og kondenseringstryk og med udskiftning af anlæggets kompressorer eller kondensor. Jeg skal nok sørge for, at din aircondition bliver vedligeholdt og repareret, så temperaturen forbliver behagelig i din bil.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på aircondition service

Hvad end du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring aircondition service, så er du velkommen til at komme forbi eller kontakte mig. Jeg er beliggende på Nordre Torstedvej 32, 8700 Horsens. Du kan ringe på  20 96 49 18 eller skrive en mail til b21@stofanet.dk