Skal jeg gøre din bil klar til syn?

Hos Det Lille Værksted kan du få et gratis synstjek. Jeg går din bil igennem inden syn, og er der fejl eller mangler, så laver jeg et tilbud til dig.

Jeg kører gerne bilen til syn for dig, så du bare skal aflevere bilen hos Det Lille Værksted. Så klarer jeg resten.

Pris inkl. synsgebyr: 499 kr.

Derfor er det en god ide at få lavet klargøring til syn

Alle biler skal til eftersyn. Hvis du har en helt ny bil, skal den først til syn efter fire år. Herefter vil den blive indkaldt til syn hvert. 2. år.

Dette sikre både din og andres sikkerhed på de danske veje. Det typiske synder der gør, at din bil dumper til syn er større fejl, som f.eks. problemer med motoren eller nedslidte dæk. Dog kan det også være mindre ting, der ikke nødvendigvis er dyre eller omfattende at få lavet, men ofte tænker man ikke over det som bilejer. Det kan f.eks. være bremser, der kører skævt, eller lygter, der ikke lyser optimalt.

Så selvom du ikke bemærker, at der er noget i vejen med din bil, så er det stadigvæk en god ide at få en autoriseret mekaniker til at se på din bil. Jeg kan opdage både små og store problemer på din bil, så du undgår nogen slemme overraskelser til synet.

Kontakt mig og hør mere om serviceeftersyn

Skulle du have spørgsmål i forhold til vores serviceeftersyn? Er du velkommen til at kontakte mig eller komme forbi mit værksted, så jeg kan se, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til mig på 20 96 49 18 eller sende en mail til b21@stofanet.dk