Serviceeftersyn

Det er vigtigt at få din bil til et serviceeftersyn. Hvis der er garanti på din bil, er det væsentligt, at du følger producentens krav, hvis du vil opretholde garantien.

Det Lille Værksted har mange års erfaring, og jeg følger naturligvis de bestemmelser og anvisninger bilproducenterne har fremstillet til netop din bil. Jeg bruger desuden kun godkendte reservedele af høj kvalitet. Jeg holder mig opdateret i forhold til udstyr og software, så jeg kan give dig den bedste service.

Det afgørende for, hvornår en bil skal til service, er bilens alder samt brugen af den. Alt efter hvor gammel din bil er, skal den til service en gang om året, eller efter et bestemt antal kilometer.

Hvorfor få et serviceeftersyn

Et serviceeftersyn forebygger skader og reparationer samt skaber mindst mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer. Du kan se det som en forebyggende vedligeholdelses rutine, som kan fange og løse små problemer, inden de vokser sig større, og det ender ud i en større reparation.

Kontakt Det Lille Værksted

Skulle du have spørgsmål i forhold til serviceeftersyn? Du er velkommen til at kontakte mig eller komme forbi værkstedet. Jeg kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til mig på 20 96 49 18 eller sende en mail til b21@stofanet.dk